Chicago PD säsong 10: Upton och Halstead förenas med en ny medlem

chicago pd säsong 10

Jay Halstead och Hailey Upton förenas med underrättelsetjänstens senaste rekryt, Dante Torres, i en helt ny bild från inspelningen av Chicago PD säsong 10.

På en ny bild från Chicago PD säsong 10 ser du Jay Halstead och Hailey Upton spendera lite tid med underrättelsetjänstens nyaste rekryt, Dante Torres. Den polisiära serien i Chicago hade en nervkittlande säsongsfinal i säsong 5, där teamets försök att fälla den ökände brottsbossen Javier Escano och Los Temidos avslutades. Hank Voights grupp har inte mycket tid att fira efter sin stora seger och bör vara redo för mer arbete vid horisonten.

Lyckligtvis för dem kommer Intelligence att få en expansion. När Chicago PD säsong 10 har premiär i september kommer Voight att välkomna en ny medlem i form av konstapel Dante Torres. Karaktären spelas av Benjamin Levy Aguilar och dök först upp som gäststjärna i säsong 9 som en rekryt med ett komplicerat förflutet. Trots sin mindre idealiska bakgrund har han visat att han är fast besluten att gå med i styrkan. Det får han äntligen göra när han blir en officiell medlem av Voights noggrant handplockade team.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jesse Lee Soffer (@jesseleesoffer)

Före Soffers inlägg på sociala medier delade hans medspelare LaRoyce Hawkins en bild på underrättelsemedlemmarna i sina formella uniformer. Det är osäkert hur detta passar in i Chicago PD säsong 10:s storytelling, eftersom Voights team vanligtvis är i avslappnade kläder, men en möjlig anledning till detta är att teamet närvarar vid Torres examen som ett sätt att välkomna honom in i teamet. Detta är första gången sedan Vanessa Rojas ankomst (och eventuella avgång) som underrättelsetjänsten får en ny medlem. Men en sak som skiljer Torres från tidigare rekryter är att han är ett direktval från akademin, vilket inte har varit fallet sedan Adam Ruzek i Chicago PD säsong 1.

Det ska bli intressant att se hur Torres ankomst kommer att förändra dynamiken i Intelligence, särskilt efter Anna Avalos död, som kan driva en kil mellan Upton och Voight. Utanför det avslöjar den här nya bilden att Torres kommer att skugga Chicago PD:s nygifta och det verkar inte som om han kommer att få en partner direkt, som Rojas gjorde. Detta skulle vara intressant att se, med tanke på historien mellan Halstead och Torres i säsong 9, men oavsett vad som händer på skärmen verkar åtminstone skådespelarna verkligen glada över att arbeta tillsammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *