Lucy Liu medverkar i Stephen King-thriller TV-serie

Lucy Liu Later

Lucy Liu kommer att spela huvudrollen i den senaste tv-adaptionen av Stephen Kings 2021 bästsäljande roman Later i en begränsad serie.

Lucy Liu har fått rollen i nästa serieadaption av Stephen Kings övernaturliga thriller och skräckroman Later. Den tredje delen skriven för Hard Case Crime följer en läs- och skrivbyråägare vid namn Tia som kämpar för att uppfostra sin son Jamie som ensamstående mamma plågad av ekonomiska problem. Efter att ha upptäckt sonens övernaturliga förmåga att fungera som medium för de döda använder mamman och hennes flickvän, en polisdetektiv, hans nyfunna förmåga till sin fördel till ett grymt pris.

Enligt Deadline ska Liu spela huvudrollen i Blumhouses filmatisering av King’s roman Later från 2021. Den metaforiska berättelsen om att göra framsteg genom sina demoner har förvärvats av Blumhouse, och pilotmanuset har skrivits av serieskaparen Raelle Tucker. Tucker är känd för sitt arbete med HBO:s True Blood och Netflix Jessica Jones och delar med sig av sin entusiasm över att arbeta med produktionsbolaget och anpassa en av sina favoritförfattare, tillsammans med att arbeta med Liu, och kallar det för en “dröm som går i uppfyllelse”. Läs Tuckers citat nedan:

“Later är skrämmande och rörande och underbart konstigt – det är klart att det är, det är Stephen King. Att anpassa en av mina favoritförfattare genom tiderna, med en otrolig partner som Blumhouse och den ojämförliga Lucy Liu, är en dröm som går i uppfyllelse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *