Halo TV Show avslöjas före premiären av trailern

Halo tv serie

I en video som marknadsför det förestående släppet av trailern i samband med dagens AFC Championship-match meddelar Halo-serien sitt officiella releasedatum.

I dag har premiärdatumet för TV-serien om Halo tillkännagivits, precis innan den officiella trailern släpps. Serien, som utvecklas för att streamas exklusivt på Paramount+, är baserad på den populära Halo-videospelserien, som hade premiär på XBOX-plattformen 2001. I över 20 år har spelen, som följer en grupp elitsoldater som kämpar mot ett utomjordiskt hot som kallas Covenant, varit bland plattformens ledande spel och den hjälmförsedda supersoldaten Master Chief har blivit deras maskot.

Serien kommer att ta en annan väg än spelen och utforska den mänskliga sidan av Master Chief tillsammans med de förväntade sci-fi-actionsekvenserna. Karaktären kommer att spelas av Pablo Schreiber, som har haft stora roller i andra serier, bland annat i streamingjätten Orange is the New Black på Netflix och Neil Gaimans anpassning American Gods på Starz. I rollistan för Halo-serien ingår även Natascha McElhone som Dr. Catherine Halsey, Yerin Ha som Kwan Ha, Charlie Murphy som Makee, Shabana Azmi som Amiral Margaret Parangosky och Bokeem Woodbine som Soren-066.

Idag släppte det officiella Halo-kontot på Twitter en reklamfilm som marknadsför det faktum att den fullständiga trailern för serien kommer att debutera under halvtid på AFC Championship-matchen. Reklamfilmen kombinerar delar av tidigare sett material från Halo teasers, inklusive en hjälmförsedd Master Chief i live-action, med bilder av spännande fotbollsaction. I slutet av teasern avslöjades det första officiella uttalandet om Halos releasedatum. Serien kommer att börja streamas på Paramount+ den 24 mars 2022. Kolla in det officiella tillkännagivandet nedan:

Halo-serien har utvecklats av Kyle Killen, som skrev manus till Jodie Fosters regissörssatsning The Beaver, och Steven Kane, som skrivit tv-serier som The Last Ship, Curb Your Enthusiasm och Alias. Serien på sex avsnitt började produceras i oktober 2019, men de försenades av att pandemin COVID-19 började, vilket hindrade dem från att slutföra det sjätte avsnittet som planerat. Seriens framsteg sattes dock tillbaka på rätt spår och de är nu redo för sin streamingpremiär.

Att Halo-serien tappade sitt releasedatum så kort före trailerns premiär är märkligt. Under en längre tid har fansen vetat att serien förväntades någon gång under Q1 2022, så det var logiskt att tillkännagivandet av datumet skulle vara en del av släppet av trailern. Det faktum att de var villiga att släppa denna viktiga nyhet bara några timmar före trailerns premiär motsäger att det måste finnas några stora bomber i själva trailern som de banar väg för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *