Yellowstone säsong 5: slut teasat av Beth Dutton skådespelare

Kelly Rielly Yellowstone

Yellowstone-stjärnan Kelly Reilly, som spelar Beth Dutton i neo-Western-serien, berättar att den kommande seriefinalen kanske inte kommer att få ett lyckligt slut.

Yellowstone-stjärnan Kelly Reilly retar att slutet på serien kanske inte blir så lyckligt. Reilly, som spelar karaktären Beth Dutton, har medverkat i varje säsong av den populära Paramount Network neo-Western-serien, som också har Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes, Cole Hauser och många fler i huvudrollerna. Den femte och sista säsongen av serien delades på mitten, men de sista sex avsnitten har ännu inte filmats och är för närvarande pausade under de dubbla SAG-AFTRA- och WGA-strejkerna när skådespelare och författare kämpar för rättvis lön.

Per Insider spekulerade Reilly nyligen om seriefinalen i den kommande Yellowstone säsong 5 del 2. Dessa spekulationer var en del av en featurette som spelades in före SAG-AFTRA-strejken och ingick som en del av Yellowstone säsong 5 del 1 hemmediasläpp. Hon avslöjade att även om hon inte har insikt i vad som kommer att hända, “är jag inte säker på att det kommer att bli lyckligt.” Läs hela hennes citat nedan:

Huvudtemat att skydda och bevara det här sättet att leva i det här landet är grunden för allt. Så jag vet inte åt vilket håll det kommer att gå, men vi är inne på säsong fem och vem vet vad som väntar. Det kommer förmodligen att bli vackert och episkt, jag är inte säker på att det kommer att bli lyckligt.

[Jag har inte] någon insikt i vad som kommer att hända. Vi är alla beroende av berättarens vision och vi tjänar berättelsen. Vem vet vad som kommer att hända?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *