Trailer till Euphoria säsong 2 avsnitt 5 visar Rues fall och polisaktivitet

zandaya i euphoria

I trailern för Euphoria säsong 2, avsnitt 5, presenteras polisaktivitet och Rues (Zendaya) fortsatta fall i HBO:s tonårsdrama.

Trailern för Euphoria säsong 2, avsnitt 5 visar på polisaktivitet och Rues fall. Skådespelerskan Zendaya från Spider-Man: No Way Home spelar huvudrollen i HBO:s kritikerrosade drama som Rue Bennett, en tonåring som kämpar med drogberoende och faller för den nya transsexuella flickan på hennes high school, Jules (Hunter Schafer). Pandemin orsakade ett långt uppehåll mellan säsong 1 och 2, vilket ledde till att två specialavsnitt släpptes, ett vardera för Rue och Jules med fokus på deras mentala tillstånd efter deras överraskande separation under Euphoria säsong 1 finalen.

Euphoria säsong 2 hade premiär den 9 januari och fortsatte med Rue efter hennes återfall. Rue blir också tillsammans med Jules igen, även om deras relation har komplicerats av introduktionen av Elliot (Dominic Fike). En annan kärlekstriangel har uppstått mellan Nate (Jacob Elordi), Cassie (Sydney Sweeney) och Maddy (Alexa Demie). Lexi (Maude Apatow) har också gått vidare med planerna för sin pjäs, som säkert kommer att göra vågen senare under säsongen.

Nu är trailern för Euphoria säsong 2, avsnitt 5 här, som ger en förhandsvisning av händelserna i nästa kapitel. Tonpunkterna i promotypen verkar vara polisaktiviteten och Rues fortsatta fall. Kolla in trailern nedan:

Trailern för Euphoria säsong 2, avsnitt 5 är ganska kort, men innehåller inga bilder på Rue. Detta är särskilt illavarslande med tanke på att hon i förra avsnittet tog en handfull piller och föreställde sig att hon återförenades med sin avlidne far vid en gudstjänst, vilket tydde på att Rue hade dött. Hon visades dock snart dansa långsamt med en kudde i sitt rum, vilket tyder på att allt bara var en drogframkallad vision. Trailern för nästa veckas avsnitt är dock inte särskilt betryggande eftersom den innehåller bilder av nästan alla karaktärers chockade reaktioner, framför allt Rues mamma (Nika King) som tröstar sin gråtande syster Gia (Storm Reid).

Det är dock osannolikt att Rue kommer att dö efter halva säsongen, och reklamen ger hopp eftersom Laurie (Martha Kelly) verkar tala till henne och varnar Rue för effekterna av att använda droger på lång sikt. Istället är det mycket mer troligt att Rue har fått en överdos igen. När det gäller vad trailern betyder för seriens bifigurer är polisaktiviteten inget gott omen för knarklangaren Fez (Angus Cloud), eftersom han och Ashtray (Javon Walton) mördade sin leverantör, Mouse, tidigare under säsongen. Ta reda på vad som händer med Rue och Fez när nästa avsnitt av Euphoria sänds på söndag kväll på HBO.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.