The Witcher Säsong 3 – platser och uppsättningar presenteras i bilder från producenten

The Witcher Säsong 3

När säsong 3 av The Witcher börjar utvecklas släpper en producent bilder bakom kulisserna som visar nya uppsättningar och inspelningsplatser.

Platser och kulisser för säsong 3 av The Witcher har avslöjats av Steve Gaud, en exekutiv producent för serien. Den efterlängtade säsong 2 av The Witcher kom till Netflix i slutet av 2021 och mottogs väl av majoriteten av publik och kritiker. Den andra upplagan av serien fick dock en del kritik från en liten del av fanbasen på grund av flera variationer från The Witcher-böckerna, som serien är baserad på.

Säsong 2 introducerade publiken till en mängd fantastiska nya platser, såsom häxornas högborg Kaer Morhen. Tillsammans med fästningen fick fansen sin första glimt av andra häxare än Geralt, som mentorn Vesemir och nära vännen Eskel. Scenografin är en aspekt av serien som har fått mest beröm sedan The Witchers första säsong, där seriens estetik och visuell design hjälper till att sätta sheriens ton och atmosfär.

En första titt på några av de nya kulisserna och platserna för The Witchers kommande tredje säsong har släppts av Gaud på Instagram. Bilderna visar byggandet av vad som verkar vara en enorm uppsättning som kommer att få fansen att gissa vad den i slutändan kommer att vara. Utöver kulisserna finns bilder på verkliga tunnlar och platser utomhus som showrunners planerar att använda för inspelningar. Kolla in bilderna nedan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Steve Gaub (@stevegaub)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Steve Gaub (@stevegaub)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Steve Gaub (@stevegaub)

Bilderna ger tittarna en tidig föreställning om de kommande avsnitten och kommer utan tvekan att granskas i ett försök att få veta mer om vad som kommer att hända i The Witcher’s nästa säsong. Bilderna avslöjar också den monumentala mängd arbete som läggs ner på produktionen av en högbudgetproduktion som denna. Den tid och logistik som krävs för att skapa massiva kulisser och hitta rätt platser kan ofta förbises av publiken, men foton som dessa kan hjälpa människor att förstå exakt vad som krävs för att skapa en serie.

Säsong 3 av The Witcher kommer att ta vid efter cliffhanger-slutsatsen av säsong 2, som lämnade flera obesvarade frågor och gott om utrymme för historien om Geralt, Ciri och Yennefer att utvecklas. Fans av The Witcher kommer att bli bortskämda med innehåll eftersom seriens framgång har inneburit att flera nya uppföljare och prequel-serier till Witcher är under utveckling, liksom långfilmer. Säsong 3 av The Witchers huvudberättelse är dock fortfarande ett tag bort och väntas inte komma förrän i slutet av 2023. Under tiden har fansen gott om relaterat innehåll att gå tillbaka till med säsongerna 1 och 2, otaliga böcker och en berömd serie videospel för att hålla dem underhållna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *