The Flash säsong 8 tar tillbaka död karaktär från säsong 1 på ett oväntat sätt

Rick Cosnett The Flash

Det visar sig att Rick Cosnett kommer att spela en större roll i The Flash säsong 8 eftersom han kommer att vara med i mer än bara det ena avsnittet som han redan var utannonserad för.

The Flash säsong 8 kommer att innehålla mer av Rick Cosnett än vad som ursprungligen var planerat, eftersom den första säsongens skådespelare kommer att vara med i flera avsnitt. Eftersom The Flash har varit igång i nästan ett helt decennium har flera karaktärer anslutit sig till och lämnat serien sedan 2014. En av de första karaktärerna att lämna var Eddie Thawne, spelad av Cosnett, som hade familjeband till Eobard Thawne, alias Reverse-Flash (Tom Cavanagh). I en överraskande vändning under finalen av The Flash säsong 1 sköt Eddie dock sig själv för att se till att Eobard aldrig skulle födas.

Även om den skurkaktiga speedstern har lyckats komma tillbaka flera gånger har Eddie förblivit död sedan dess. Lyckligtvis begränsar inte dödheten Arrowverse i att ta tillbaka tidigare skådespelare, antingen genom flashbacks eller som dubbelgångare. I Cosnetts fall har den australiensiska skådespelaren gjort några gästspel sedan Eddies bortgång i The Flash säsong 1. Trots att DC-dramat har många tidslinjeförändringar har Eddies död alltid förblivit intakt. Cosnett tillkännagavs dock tidigare den här säsongen att komma tillbaka i ytterligare ett gästspel, men det visar sig att The Flash har mer i beredskap för den fallne Thawne.

Deadline har nu rapporterat att Cosnett kommer att dyka upp i en ark med flera avsnitt som kommer att vara minst tre avsnitt. The Flash säsong 8, avsnitt 6 med titeln “Impulsive Excessive Disorder” kommer att vara Cosnetts första framträdande, men som en del av en flashback-historia. Det avslöjades också att hans multiarke kommer att innehålla ett “okonventionellt sätt” att återintroducera karaktären. Cosnett kommer enligt uppgift att “förkroppsliga” andra karaktärer, även om programledaren Eric Wallace inte ville bekräfta detta. Även om The Flash säsong 9 är nära att bli verklighet verkar det som om de lämnar dörren öppen för att han kan återkomma nästa år. Wallace delade med sig av sin entusiasm i följande uttalande:

“Rick har varit en sådan fantastisk del av vår Flash-familj sedan S1. Och vi har letat efter sätt att få honom tillbaka till serien ända sedan dess. Lyckligtvis har vi kunnat göra det nu i säsong 8. Och Rick har varit fantastisk genom att ge en spännande ny sida till sin gestaltning av ‘Eddie Thawne’ som både hedrar karaktärens förflutna, men också tar den till en oväntad plats.”

The Flash

På grund av Impulse och XS återkomst i “Impulsive Excessive Disorder” kan tidsresor spela en roll i hur The Flash säsong 8 inkluderar Cosnett för dessa avsnitt. Med Wallaces kommentarer om att hedra Eddies förflutna men också göra något oväntat låter det som att det kan vara mer än att bara förkroppsliga andra aktörer. På ett eller annat sätt verkar den här ark vara handlingen där Barry Allen och någon version av Eddie kommer att vara på motsatta sidor. När de först castades trodde många alltid att Cosnett skulle vara Reverse-Flash, vilket slutade med att det blev Cavanaghs roll istället.

Det skulle inte vara uteslutet att The Flash säsong 8 på något sätt avslutar Cosnetts ark med en ordentlig återuppståndelse för Eddie. Med tanke på att Crisis on Infinite Earths gav Arrowverse en mjuk omstart har de ett organiskt sätt att ändra Eddies öde i The Flash säsong 1 och kanske avslöja att han levde hela tiden. Hur kraftfull Eddies uppoffring än var kändes det alltid som om The Flash hade några historier kvar att berätta med karaktären. När The Flash säsong 8 återupptas onsdagen den 9 mars kommer fansen definitivt att vilja se till att se på “Impulsive Excessive Disorder”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *