Premiärdatum för The Good Fight säsong 6 kommer att vara i slutet av 2022

christine baranski the good fight

Paramount+ meddelar att säsong 6 av det juridiska dramat The Good Fight, med Christine Baranski i huvudrollen, kommer att ha premiär i slutet av 2022.

Paramount+ kommer att släppa säsong 6 av The Good Fight i slutet av 2022. The Good Fight är skapad av Robert King, Michelle King och Phil Alden Robinson och är en spinoff och uppföljare till det hyllade politiska dramat The Good Wife. Med Christine Baranski i huvudrollen följer The Good Fight Diane Lockhart (Baranski), en advokat som blir inblandad i juridiska strider som är relevanta för dagens nyheter. Förra året meddelades att Paramount+ har förlängt The Good Fight för en sjätte del.

Under sin TCA-presentation 2022 meddelade Paramount+ att The Good Fight säsong 6 kommer att släppas i slutet av 2022. I dagsläget har det officiella lanseringsdatumet och antalet avsnitt för The Good Fight säsong 6 ännu inte avslöjats. Den ViacomCBS-ägda streamingtjänsten meddelade också att den Jeremy Renner-ledda thrillern Mayor of Kingstown, SEAL Team och The Game förnyas.

the good fight

Förutom förnyelserna av sina populära program har Paramount+ massor av nya erbjudanden på gång. Dessa inkluderar en serie baserad på Urban Cowboy, en kommande spionserie med Keifer Sutherland i huvudrollen och lanseringen av Grease prequel, Grease: Rise of the Pink Ladies. För tillfället visar The Good Fight inga tecken på att sakta ner. Baranski, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Zach Grenier, Charmaine Bingwa och Mandy Patinkin har huvudrollerna i The Good Fight och förväntas ta upp paralleller till den verkliga världen i den kommande säsong 6. The Good Fight säsong 6 har många frågor att besvara och en ny riktning att ta efter slutet av säsong 5. The Good Fight säsong 6 kommer att ha premiär på Paramount+ år 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *