Mysa och titta på en film

se på film i inomhushängmatta

Kryp ihop i din inomhushängmatta sätt på en film som ni båda har planerat att se ett tag, gör lite popcorn och njut. Hämta en filt och låt chillet börja.

Bästa filmerna att titta på på en dejt hemma

Allt på dejten behöver inte vara romantiskt, Die Hard är fortfarande mycket lämpligt. Du känner din partner bäst, du vet vilka typer av filmer ni båda gillar, så välj det som håller ögonen öppna. Eller inte, om du förstår vad vi menar. Hur som helst, om du får slut på idéer – här är några av alla tiders favoriter med bra ranking.

Papillon

Oavsett vilken version du väljer – du kommer inte att göra något misstag. Dustin Hoffman och Steve McQueen är med i 73 års version, medan remaken från 2017 är med Rami Malek och Charlie Hunnam. Filmen är baserad på en bestseller och följer Henri Charier och Louis Degas resa när de flyr från ett fängelse mitt på en ö. Försöker undvika spoilers här! Roligt faktum – försök att hitta en hängmatta i den filmen! Gör det till en lek .

Avatar

Den här filmen måste vara med på listan, den är trots allt en av de mest sålda filmerna genom tiderna och slog rekord! Marvel överträffade förstås detta, men filmen är definitivt värd att se. Man måste hålla sig uppdaterad med populärkulturen, man vet aldrig när man kommer att vara med i en spelshow. Dessutom är det kul att se alla hängmattor i den också!

Forrest Gump

Om du aldrig har sett Forrest Gump, ja… Nej, det finns ingen ursäkt för att inte ha sett den. Om du har gjort det vet du varför den finns med på listan. Filmen är helt enkelt en klassiker som kan ses ett x antal gånger och du kommer fortfarande att känna den berömda repliken “Life is like a box of chocolates”. Oooh, ja – glöm inte att köpa något sött till dejten!

Sömnlös i Seattle

Den här är för de romantiska. Även om den kan passera som en julfilm, så utspelar den sig till Alla hjärtans dag, så tekniskt sett passar den för alla tider på året. Allt börjar med ett radioprogram och en unge som försöker hitta en flickvän åt sin pappa. Det är 90-talets rom-com när den är som bäst!

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

För romantikerna, men de analytiska. Denna pärla av en film låter dig se Jim Carrey i en mer seriös roll, utan många skämt. I filmen försöker han få behandling att glömma sin flickvän. Titta på filmen och se hur det hela utspelar sig i slutet. Du kommer inte att ångra dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *