Kommer The Mandalorians Marshal att återvända?

Cobb Vanth

Cobb Vanth-stjärnan Timothy Olyphant undvek frågor om en återkomst i The Mandalorian, trots karaktärens Book of Boba Fett-tease efter krediteringen.

Timothy Olyphant har undvikit frågor om en återkomst av Cobb Vanth i The Mandalorian, men han gjorde det klart att han fortfarande är intresserad. Vanth skapades ursprungligen för mellanspel i Chuck Wendigs Aftermath-trilogi och blev den första karaktären i kanon som överfördes från sidan till skärmen. Olyphants Vanth sköts ner av Cad Bane i en duell i The Book of Boba Fett och sågs senast i en stinger efter krediten och läkte i Fetts bacta-pod.

I en intervju med The Playlist undvek Olyphant direkt att bekräfta frågor om Cobb Vanths återkomst, istället talade han högt om Jon Favreau och Dave Filoni och hävdade sin önskan att återuppta rollen.

“Ärligt talat kan jag säga att jag har haft väldigt, väldigt tur med de här killarna. Jag har bara gjort två avsnitt och att bara ha gjort de två avsnitten och känna att man är en del av en värld och de skapade en sådan minnesvärd karaktär. Jag menar, du vet, jag kommer undan med något här. Jag gjorde två avsnitt och jag har typ fyra leksaker där ute. Det är löjligt, och jag vet det för helt plötsligt finns det folk på flygplatsen med leksaker. Det var nytt. Men det var kul att jobba med de här sakerna och killarna vet att om de ringer mig så dyker jag upp. Jag bryr mig inte om det är en stor jättegrej eller bara att dyka upp för en eftermiddag. Det är ett roligt jobb.”

Den allmänna uppfattningen har varit att Favreau och Filoni skapar en fantastisk arbetsmiljö, vilket återigen framhävs av Olyphants vilja att återvända. På klassiskt Star Wars-manér är Cobb Vanth redan ett samlarobjekt i ett antal leksaksserier, även om han är lite mer framträdande än andra karaktärer som förevigas i plast. En återkomst för Vanth verkar oundviklig, med den korrekta historien som enda kvalifikation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *