Kiefer Sutherlands nya thrillerserie Rabbit Hole kommer hösten 2022

Kiefer Sutherland i The Rabbit Hole

Kiefer Sutherlands nya spion-thrillerserie har fått en titel, Rabbit Hole, börjar snart spelas in och kommer att visas på Paramount+ i höst.

Kiefer Sutherlands nya serie Rabbit Hole kommer i höst till Paramount+. Kiefer Sutherland är son till den legendariske skådespelaren Donald Sutherland och är mannen bakom ett par framgångsrika dramaserier, Fox’ 24 och ABC:s Designated Survivor, varav den senare flyttade till Netflix för sin tredje och sista säsong. Sutherland är mest känd för sin roll som CTU-agenten (Counter Terrorist Unit) Jack Bauer i 24, men nyligen spelade han huvudrollen i Designated Survivor som Thomas Kirkman, ministern för bostads- och stadsutveckling som oväntat blir USA:s president.

Med dessa två filmer i bagaget förbereder sig nu Sutherland för vad som kan bli hans nästa stora succé. Den tidigare titellösa spion-thrillerserien kommer från John Requa och Glenn Ficarra, som regisserat pilotavsnitten av NBC:s This is Us och Apple TV+:s WeCrashed. Sutherland spelar huvudrollen som den privata spionagemedarbetaren James Weir som tar sig an makthavarna i en kamp för att bevara demokratin i en värld som plågas av felaktig information, beteendemässig manipulation och obefogad övervakning. Serien på åtta avsnitt fick grönt ljus av CBS studios i maj förra året.

Nu, under Paramount+:s virtuella TCA-presentation, avslöjades det att Sutherlands nya serie heter Rabbit Hole, att inspelningen snart börjar och att den kommer att lanseras på streamingtjänsten i höst. Förutom Sutherland har Rabbit Hole för närvarande inga andra bekräftade skådespelare. Med tanke på att de har planer på att påbörja produktionen bör ytterligare castingsnyheter börja dyka upp snart.

Kiefer Sutherland

Intresset för att se Sutherland återvända till rollen som Jack Bauer är fortfarande stort, och med ett inflöde av återupplivningar på nätverks-tv och streamingtjänster som är rekordstort är en 24-reboot fortfarande en stark möjlighet. Sutherland sa till och med nyligen att han är öppen för idén. Men i stället för att återvända till en ikonisk karaktär just nu kommer Sutherland att försöka skapa en succé från grunden med Rabbit Hole. Även om serien delar titel med filmen från 2010 med Nicole Kidman och Aaron Eckhart i huvudrollerna (som i sin tur är baserad på den Pulitzerprisbelönade pjäsen) är Rabbit Hole en originell idé och inte baserad på någon befintlig IP.

Med tanke på Sutherlands benägenhet att göra succéer av tidigare thrillers som 24 och Designated Survivor har Rabbit Hole goda chanser att också slå igenom. Det blir bara en av många kommande serier som ska locka prenumeranter till streamingtjänsten, bland annat den efterlängtade Halo-serien. Rabbit Hole tar fortfarande mycket form, så förvänta dig fler uppdateringar om Sutherlands nya projekt inom kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *