CSI Vegas-stjärnan slutar inför säsong 2 och förklarar varför

Jorja Fox CSI: Vegas

CSI Vegas-stjärnan Jorja Fox lämnar serien inför säsong 2 och anger sin medspelares William Petersens avgång som skäl för sin egen avgång.

CSI Vegas Jorja Fox meddelade att hon inte kommer att återvända till den andra säsongen av programmet och förklarade nyligen varför. CSI Vegas var ursprungligen tänkt som en begränsad serie som skulle vara en epilog till originalserien CSI, som sände sitt sista avsnitt 2015 efter 15 säsonger, innan den förnyades. Fox och medspelaren William Petersen återupptog sina roller som Sara Sidle och Gil Grissom från grundserien, eftersom båda skådespelarna hade långa anställningar i originalet.

CSI Vegas följer Sidle och Grissom ut ur pensioneringen när de måste ta itu med en konspiration som kan få Las Vegas kriminaltekniska laboratorium att falla och släppa många dömda mördare fria. Serien blandar ett mer seriellt tillvägagångssätt med de vanliga mordfallen vecka för vecka som definierar procedurserier som CSI. I den första säsongen av CSI Vegas återkommer Paul Guilfoyle och Wallace Langham i sina roller från originalserien.

Nu har Fox twittrat ut nyheten att hon inte kommer att återvända till serien för den andra säsongen. Hon nämner hur Petersens återkomst påverkar hennes beslut och säger att det skulle gå emot hur hon porträtterar Sidle att separera de två karaktärerna igen, med tanke på deras äktenskap i serien. Hon fortsätter med att ge en eloge till teamet bakom serien och säger att hon fortfarande tänker titta och följa med. Läs Fox tweets nedan:

le fox tweet csi vegas

CSI Vegas säsong 2 kommer att ledas av originalkaraktärer som spelas av Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillion och The Last Man on Earth-stjärnan Mel Rodriguez. Fox tweet kommer ungefär en månad efter tillkännagivandet av CSI: Vegas andra säsong och Petersens avgång. CSI Vegas är också anmärkningsvärt för att vara det enda bidraget i CSI-franchisen på fem år, efter att den ursprungliga CSI tog slut 2015 och CSI Cyber, med Patricia Arquette i huvudrollen, lades ner 2016.

Efter att ha spelat karaktären till och från sedan 2000, och med över 250 avsnitt under den tiden, är det ingen överraskning att Fox skulle vilja lämna karaktären bakom sig för att undvika upprepning. Även om anställningstrygghet är ovanligt inom underhållningsbranschen kommer det en punkt där det kan bli kreativt otillfredsställande att spela samma karaktär, och det verkar som om både Fox och Petersen tar den tanken till sig. Jason Tracey, programledare för CSI Vegas, har berättat om de handlingslinjer som skrivs för den andra säsongen och hur de kommer att bidra till utvecklingen av de nya karaktärerna. I slutändan kommer CSI Vegas fortfarande att vara den serie som fansen känner till, men nu kommer de nya skådespelarna att få en större chans att glänsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *