Allt som avslöjats om Raised By Wolves tropiska zon

raised by wolves tropisk zon

Här är allt som avslöjats om Raised By Wolves tropiska zon, inklusive ett surt hav, rikligare födokällor, oförmåga att flyga och mycket mer.

I Raised by Wolves säsong 1 kraschlandade Mother och Father, androiderna som skickats från jorden, på planeten Kepler-22b, en verklig planet som ligger 600 ljusår från jorden i stjärnbilden Cygnus. I serien uppfostrar Mother och Father sina barn på planeten i ungefär 12 år innan andra människor från jorden anländer. Den resulterande konflikten fick mor och far att försöka begå självmord genom att flyga in i planetens kärna, men de kom istället in i den tropiska zonen. Den tropiska zonen har ett antal olika aspekter, varav många avslöjas i de inledande avsnitten av Raised by Wolves säsong 2.

Raised by Wolves, som skapades av Aaron Guzikowski och producerades av Ridley Scott, är en sci-fi-serie med Amanda Collin, Abubakar Salim, Travis Fimmel, Winta McGrath och Niamh Algar i huvudrollerna, som fokuserar på efterverkningarna av ett massivt krig på jorden mellan de religiösa Mithraics och The Atheists, som ödelägger planeten och skickar de överlevande att söka en ny planet för att starta om mänskligheten. När mänskligheten landar på Kepler-22b, den närmaste beboeliga planeten, upptäcker de att deras destinationsplanet har mycket mer på gång än de hade tänkt sig. Det verkar som om många olika typer av livsformer (eller androider) har funnits där långt innan människorna från jorden anlände.

I Raised by Wolves säsong 2 befinner sig både mor och far nu i The Tropical Zone. Efter att ha överlevt sitt självmordsförsök har paret bestämt sig för att fortsätta sitt uppdrag att uppfostra sin flock av barn på Kepler-22b. Den nya regionen medför dock inte bara nya ateistiska människor till området tack vare en AI som kallas The Trust, utan även ny terräng, nya förhållanden och resurser samt nya faror. Här är allt som hittills har avslöjats om Raised By Wolves tropiska zon.

Fordon kan inte flyga i den tropiska zonen

raised by wolves skepp

Även om det ännu inte har förklarats kan fordon av någon anledning inte flyga i stora delar av The Tropical Zone. Det kan finnas många orsaker till detta, det kan vara någon typ av gravitationsanomali som hindrar flygning. Det kan också vara någon typ av kraftfält, antingen skapat av en intelligent art eller av någon utomstående kraft. Hur som helst har invånarna börjat använda landfordon för att förflytta sig, medan deras flygfordon har fått utegångsförbud.uppvuxen av vargar, den tropiska zonen

Syra omger den tropiska zonen

raised by wolves syra

Man upptäcker snabbt att “havet” som omger området inte är vatten utan någon sorts syra. Marcus är den förste som upptäcker detta när han kraschar ett skepp i det sura havet och med nöd och näppe klarar sig med livet i behåll när skeppet slukas. Senare dras en annan grupp människor in i syrakroppen och smälter summariskt bort. Det finns ingen förklaring till varför syrakroppen finns på Kepler-22b, men det är inte ovanligt att vissa planeter har olika typer av extrema miljöer.

Den tropiska zonen har mer mat

raised by wolves mat

En aspekt om The Tropical Zone är att den har ett hälsosammare utbud av mat för människor, inklusive lokala frukter och vegetation som kvittar behovet av omfattande trädgårdar eller jakt. Det rikliga utbudet av mat är en spelförändring för mor och far eftersom det var ett stort problem i Raised by Wolves säsong 1, liksom för Campion som försökte hitta nya matkällor så att de inte behövde döda något för att överleva.

Grottor med Sol-prylar

raised by wolves grotta

Grottor och grottor har varit ett stort inslag för Kepler-22b, särskilt i Raised by Wolves säsong 1, och uppenbarligen är The Tropical Zone inte annorlunda. Särskilt Marcus tar sin tillflykt till grottorna efter att ha undkommit det sura havet, och förvandlar ett område till ett slags tempel för Sol, som nästan verkar ha byggts specifikt för det. Det är oklart om det fanns där med avsikt tidigare, men det passar på ett kusligt sätt både Raised By Wolves och Marcus behov som en plats för dyrkan och fristad.

Höga berg med snöklädda toppar

raised by wolves berg

Även om det fanns berg på andra sidan av Kepler-22b verkar de vara mycket större och högre i The Tropical Zone. Ironiskt nog är bergen också tillräckligt höga för att vara snöklädda, vilket är det första som har visats på planeten hittills i Raised By Wolves säsong 2. En sådan topp blir hem för Moderns “barn”, den ormliknande varelse som kallas Number 7, som behandlar snön och isen som ett slags bo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *